Thermoplan Black&White 3 CTMS2 automatisk specialkaffemaskin

Intresserad?
Kontakta oss!
Produktnummer
700232
Thermoplan Black&White 3 CTMS2, 5 litran maitosäiliöllä, kahdella papusäiliöllä sekä käsikäyttöisellä steamerillä jolla voi itse valmistaa maitovaahdon. Tyylikäs ja tehokas täysautomaattinen erikoiskahvilaite, jolla valmistetaan suodatinkahvi ja erikoiskahvit. Black&White CTMS on laadukkaista komponenteista koottu kompakti kokonaisuus. Manuaalinen höyrytin valmistaa maitovaahdon pienikuplaisena ja korkealaatuisena ja tuo oikean baristan jäljen erikoiskahveihin. Erillinen kuumavesiputki takaa raikkaan kuuman veden.

Papusäiliöitä on kaksi ja niiden tuulettimet viilentävät papuja, jolloin ne säilyvät tuoreina pidempään. Tyylikkäästi muotoillussa laitteessa on 7 tuuman LCD- värikosketusnäyttö, jolle voidaan peruskokoonpanossa ohjelmoida 8 tai 12 palvelutuotetta. Tupla-annosvalintaa hyödyntämällä reseptivaihtoehtoja on jopa 24. Laitteen tuntikapasiteetti: 240 espressoa, 200 kahvia, 100 teevettä. Näytössä voidaan esittää myös mainoksia tai muuta materiaalia. Moduulirakenteen ansiosta laitteen huolto on nopeaa ja kustannustehokasta, rikkoutunut moduuli voidaan vaihtaa nopeasti toimivaan. Laitteessa on erittäin helppo automaattinen puhdistusohjelma- mitään osia ei tarvitse poistaa tai pestä käsin. Valmistettu Sveitsissä.
Bruttovikt
78 kg
Volym
3.465 Hectolitre
Längd
600 mm
Bredd
770 mm
Höjd
750 mm
Seadmete tarneaeg on 2 kuni 12 nädalat. Veeühendusega seadmed tarnitakse, paigaldatakse ja seadistatakse tehniku poolt kliendi asukohas. Tarneaja täpsustamiseks võtke meiega ühendust.

Relaterade produkter