Pauligin ja CT-ravintoloiden yhteistyö on jatkunut jo kaksi vuosikymmentä

Tero Sintosen ja Pauligin yhteistyö sai alkunsa 2000-luvun alussa kahvila Fontanassa Turun keskustassa. Yhteistyö on toiminut Sintosen mukaan hienosti. Samaan kahvikumppaniin on päädytty kerta toisensa jälkeen uusia ravintoloita avattaessa. Tero Sintosen ravintolaryhmään kuuluvat Nooan ja Lånan lisäksi Tårget, Piazza, Fontana Café ja di Trevi.

-Laadukkaat tuotteet ja monipuolinen valikoima ovat olleet meille se ykkösjuttu, niin suodatinkahveissa kuin espressokahveissa. Ihmiset matkustavat nykyään paljon, ja he osaavat vaatia kahviltaan korkeaa laatua ja erilaisia makuja. Paulig on vastannut tähän tarpeeseen erinomaisesti.

Niin Nooassa kuin Lånassa on käytössä Pauligin kokonaisratkaisu: yhteen sopimukseen kuuluvat muun muassa kahvit, laitteet ja niiden huolto, koulutukset ja markkinoinnin tukimateriaalit. Sintonen on ollut palvelupakettiin tyytyväinen.

-Kahvi on meidän ravintoloissa tosi tärkeässä roolissa. Pauligin kanssa ollaan voitu luottaa siihen, että homma toimii ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Lue koko juttu tästä!

CT ravintolat