Nuova Simonelli

Högkvalitativa, traditionella espressomaskiner och kvarnar för moderna caféer. Autosteamer säkerställer genomgående ett perfekt mjölkskum, men mjölken kan också skummas manuellt om så önskas. Nuova Simonelli har varit officiell leverantör av utrustning till World Barista Championship under flera år.

Appia Life Compact

Appia Life Compactilla valmistat laadukasta ja tasalaatuista espressoa ilman turhaa häsellystä.

Appia Life on rakennettu Appia II -laitteen pohjalle. Tämä espressolaite on tehty kestämään. Eri kokovaihtoehtoja löytyy yksi gruppoisesta kolme gruppoiseen. Valikoimassamme on korkea gruppoiset mallit, mutta tilattavissa myös matala gruppoiset.

Nuova Simonellin Appia Life -espressolaitteet ovat ensiluokkaisia ammattilaislaitteita. Lisäominaisuuksina ergonomiset höyrytinkahvat, kuppilämmittimet, kuuman veden sekoitin, SIS - Soft Infusion System* ja Easy Cream* -automaattivaahdotin teknologiat takaavat tasalaatuisen espresson joka valmistuskerralla. Tuote on volumetrinen, eli laite varustettu vesilaskurilla. Värivaihtoehdot: Valkoinen, Musta, Punainen.


Appia Life -sarja (Volumetric ja XT -mallit)

Appia Life XT:n digitaalinen näyttö nopeuttaa myllyn säätämistä sekä helpottaa tasalaatuisuuden valvontaa.

Appia Life XT malli on saatavilla kaksi ja kolme grupposena. Laitteessa on myös TFT -näyttö, joka helpottaa juoman valmistamista. Lisäominaisuutena voit säätää annoskokoja sekä valuma-aikaa sekuntteina tarpeidesi mukaan. Automaattinen puhdistusohjelma, kuppilukemat, painetunnistimet ja muut asetukset on helppo säätää näytöllä lisäominaisuutena. Appia XT -espressolaitteeseen on mahdollista saada Easy Cream * automaattivaahdotin.

Aurelia Wave T3 -sarja (Digit, Volumetric ja Wave -mallit)

Aurelia Wave  on rakennettu Aurelia II -laitteen pohjalle. Valikoimastamme löytyy kolme mallia: Aurelia Wave, Aurelia Wave Digit, Aurelia Wave T3. Eri kokovaihtoehtoja on kaksi gruppoisesta kolme gruppoiseen. Uusina ominaisuuksina laitteessa on mm. näyttö vakiona kaikissa malleissa, eristetyt boilerit. Lisäominaisuuksia mm. led-valot, kolme eri veden lämpötilaa, kuppilämmitin sekä värivaihtoehdot musta, punainen ja valkoinen.  Digit & T3 -malleissa on lisäksi erityisiä ominaisuuksia, kuten Auto-Purge (automaattinen grupon huuhtelu), Smart Water Technology* sekä T3 -mallissa Pulse-Jet Technology. 

Uudistuneissa laitteissa on otetty ympäristö huomioon. Aurelia Wave -laitteiden Stand-by toimintoa käyttämällä säästää jopa 27 % sähkölaskussa (yhteensä 900 Kw vuodessa).

Miksi valita Nuova Simonelli? 

Ergonomia ja työturvallisuus

Simonellille on aina ollut tärkeää baristojen ergonomia.

  • Olkapäät - Laitteet matalampia ja kuppilämmitin samassa tasossa
  • Selkä - Reserve mirror
  • Ranne - Höyrykahva
  • Palovammat - Cool touch wand
  • Huollon helppous - Meidän huollon tekemistä on helpotettu huomattavasti, pienemmät huoltokustannukset

*SIS - Soft Infusion System

Espresson valmistuksessa ongelmana voi olla epätasaisesti uuttunut espresso tai aliuuttunut espresso.

SIS -ratkaisu nostaa kevyesti vedenpainetta espressoa valmistettaessa. Se tasoittaa ja kastelee kakun vedellä. Lopputuloksena uuton tehokuus kasvaa, tamppauksessa tapahtuneet virheet tasoittuvat ja espresso ei kanavoidu väärin.

*Easy Cream

Valmiin kahvijuoman valmistuksessa on usein ongelmana kiire tai mahdollisesti baristan harjoittelun puute. 

Easy Cream -ratkaisussa on automaattinen vaahdotin ilmapumpulla, lämpötila-anturi sekä pyörteen automaattisesti tekevä suutin. Lopputuloksena työtehokkuus nousee, maitovaahto on aina tasa- ja korkealaatuinen, ja pystytään valmistamaan erityyppisiä maitovaahtoja esim. latte arttiin.

*Smart Water Technology

Smart water technology mittaa reaaliajassa veden PH:ta ja TDS:ää (Total Dissolved Solids). Veden PH ja TDS vaikuttavat espressoon makuun huomattavasti ja kertovat käyttäjälle, kun raja-arvot ylitetään.

*Pulse Jet Technology

Perinteisen tasaisen 9 barin vedenpaineen sijaan veden virtausta gruppoon rajoitetaan pulsseissa. Tämä vaikuttaa lopputuotteen makuun huomattavasti.