Kahvihetki inspiroi työpäivää

Kun antaa paljon itsestään, ansaitsee paljon myös takaisin. Se on se pieni hetki itselle - tauko, joka on aivan minun omani. Valitsen kupposen kuumaa ihan oman maun mukaan. Hengityskin kulkee jo paremmin. Kohtahan sitä voisi vaikka jatkaa töitään.


Hyvällä kahvitauolla on selkeät etunsa:

Työhyvinvointi

Taukokulttuuri on palannut työpaikoille. Tauko elvyttää työntekijää päivän rasituksista ja parantaa siten työhyvinvointia.

Tehokkuus

Rentoutunut ja virkeä työntekijä tekee vähemmän virheitä. Kahvitauot myös parantavat työtehoa ja keskittymistä.

Imago

Kahvin laatu ja puitteet ovat kuin käyntikortti vierailijalle. Mukava hetki oivallisen kahvin parissa jättää positiivisen mielikuvan.

Vaikuttavia tekoja

Yhdessä vastuullista liiketoimintaa rakentamassa. Valitsemalla Pauligin, parannat kahvinviljelijän toimeentuloa. Kuppi kerrallaan!

My Moment by Paulig

Paulig Professional tarjoaa lempeän ja helpon kahvitauon työpäivään. Ja jotta kahvinjuonti ei olisi pelkkää kofeiinitankkausta, me olemme valinneet parhaat raaka-aineet ja laitteet tähän konseptiin, jotta sinä voisit nauttia hyvästä kahvista myös työpaikalla. Tutustu myös referenssiasiakkaidemme kokemuksiin!

Meille suomalaisille kupponen kahvia on pyhä asia. Eikä mikä tahansa kahvi. Laadulla on todella väliä. Ja kun saa hyvää, tietää että on arvostettu.

Lue esitteestämme lisää Pauligin kahviratkaisuista!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vänligen bekanta dig med Paulig Groups integritetspolicy.

Tutustu alta toimistokahvilaitteisiimme!