Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste - www.pauligprofessional.com

Tämä tietosuojaseloste (ajoittaisine muutoksineen "Tietosuojaseloste") kattaa tavan, jolla Oy Gustav Paulig Ab (tai yhtiöt, jotka ovat laillisesti osa samaa konsernia tai jotka tulevat osaksi konsernia ("Konserniyhtiöt", Oy Gustav Paulig Ab ja Konserniyhtiöt yhdessä jäljempänä "Paulig" tai "me")) kerää, käyttää, säilyttää ja luovuttaa tietoa www.pauligprofessional.fi -verkkokaupan ("Verkkokauppa") käytön yhteydessä.

Verkkokauppa ja sen palvelut on suunnattu yrityksille. Meille antamasi tiedot saattavat sisältää myös henkilötietoja. Käyttämällä Verkkokauppaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteen mukaisesti.


1 Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä kaikessa Verkkokaupassa kerätyssä, käsitellyssä ja käytetyssä materiaalissa on Oy Gustav Paulig Ab.


2 Henkilötiedot, joita keräämme ja käsittelemme

Keräämme ja käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

• Käyttäjänimi, salasana, etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, kun rekisteröidyt tilillesi.

• Sivuston ja palveluidemme käyttöä ja käyttäjän asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten maksuyhteystiedot, asiakaspalautetiedot, tilaustiedot.

• Suoramarkkinointilupiin tai -kieltoihin liittyvät tiedot

Voimme myös kerätä muunlaista tietoa, kuten analytiikkatietoja, lokitietoja, laitteiden tunnistetietoja, evästetietoja, puhtaasti oikeushenkilöihin liittyviä tietoja ja muita ei-yksilöiviä tietoja toteuttaaksemme ja parantaaksemme Verkkokauppaa. Kyseinen ei-yksilöivä tieto prosessoidaan joko anonymisoituna tai pseudonymisoituna niin pitkälle kuin teknisesti ja kohtuullisesti on mahdollista.

Jotkin Verkkokaupan ominaisuudet eivät toimi kunnolla jos et hyväksy evästeiden käyttöä tai laitteen tunnistetietoja on heikennetty tai estetty.


3 Miten käytämme tietojasi

Me keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi  ja muita tietoja tarjotaksemme sinulle Verkkokaupan. Voimme myös käyttää saamiamme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

·auttaaksemme sinua tehokkaasti pääsemään tietoihisi sisäänkirjautumisen jälkeen

·tallentamaan tiedot, jotta sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen käyntisi aikana tai seuraavalla kerralla kun käyt Verkkokaupassa

·tarjotaksemme, parantaaksemme, testataksemme ja tarkkaillaksemme Verkkokaupan tehokkuutta

·kehittääksemme ja testataksemme uusia tuotteita ja toimintoja

·sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti

·tarkkaillaksemme tilastoja kuten kävijöiden kokonaismäärää, liikennettä ja väestötilastollisia malleja

·teknologisten ongelmien diagnosointiin tai korjaamiseen automaattiseen Verkkokaupan päivittämiseen


4 Evästekäytäntö

Mikä on eväste?

Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessasi seuraavan kerran samalla sivulla. Osa evästeistä on välttämättömiä sivustojen selaamisen kannalta. Muut evästeet ovat käyttäjän kannalta hyödyllisiä, sillä ne helpottavat sivuston käyttöä mm. muistamalla käyttäjänimesi tai valitsemasi kieliasetukset. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Pyrkimyksenämme on näin kehittää palveluamme käyttäjiä yhä paremmin palvelevaksi.

Sivustolla käytettävät evästeet

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

• käyttäjän IP-osoite;

• kellonaika;

• käytetyt sivut ja niillä käytetty aika;

• selaintyyppi, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä;

• mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut Sivustolle, ja mihin verkko-osoitteeseen käyttäjä siirtyy Sivuston käyttämisen jälkeen; ja

• miltä palvelimelta ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut Sivustolle

Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä päätelaitteellesi vieraillessasi sivustollamme.

Evästeet kolmansien osapuolien sivuilla

Sivustollamme käytettävien evästeiden lisäksi evästeitä hyödynnetään myös oman mainontamme kohdentamiseen kolmansien osapuolien sivustoilla. Toimimme yhteistyössä verkkomainonnan teknologiaan erikoistuneiden yritysten kanssa. Näiden yhteistyökumppanien evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla keräämien tietojen perusteella mainoksiamme voidaan kohdentaa aiempaan verkkokäyttäytymisen ja muiden tekijöiden perusteella niille verkon käyttäjille, joita mainoksemme todennäköisesti kiinnostavat eniten. Kohdentamisessa voidaan tällöin hyödyntää myös Sivustomme ulkopuolisilta sivustoilta kerättyä käyttäytymistietoa.

Yhteistyökumppanimme ja me voimme lisäksi kerätä tietoja siitä, kuinka tehokkaita lähetetyt mainoksemme ovat. Tässä tarkoituksessa voimme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

• tieto siitä, kuinka monta kertaa tietty mainos on näytetty selaimessa;

• tieto siitä, onko mainos avattu

• tieto siitä, johtiko mainoksen avaaminen tuotteen ostamiseen verkkokaupassa

Evästeiden ja kohdennetun mainonnan estäminen

Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen.

 Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomaathan, että evästeiden poiston seurauksena sivuston jotkin toiminnallisuudet eivät välttämättä ole käytössäsi.

 Mikäli et halua, että mainontaa kohdennetaan kiinnostusalueidesi mukaan, voit estää kohdentamisen alempana olevan linkin kautta. Kohdentamisen estämisen jälkeen sinulle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainoksia ei ole valittu kiinnostusalueidesi mukaan.

 Voit estää kohdentamisen täällä: http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.


5 Tietojesi jakaminen

Me emme vuokraa tai myy tietojasi kolmansille osapuolille Pauligin ulkopuolelle ilman lupaasi, lukuun ottamatta tässä Tietosuojaselosteessa mainittua.

Osapuolet, joiden kanssa saatamme jakaa tietojasi:

·Me voimme jakaa käyttäjäsisältöä ja tietojasi (sisältäen mutta ei rajoittuen, tietoja evästeistä, lokitiedostoista, laitteen tunnistetietoja, sijaintitietoja ja käyttötietoja) Konserniyhtiöiden kanssa. Konserniyhtiöt voivat käyttää näitä tietoja avuksi tarjoamaan, ymmärtämään ja parantamaan Verkkokauppaa (mukaan lukien tarjoamalla analytiikkaa).

·Voimme myös jakaa tietosi, kuten tiedot työkaluista, evästeistä, lokitiedostoista, laitteen tunnistimista, sijaintitiedoista ja käyttötiedoista ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle Verkkokaupan.

·jos poistat tiedot, jotka olet tallentanut Verkkokauppaan, kopiot saattavat jäädä näkyviin välimuistiin ja arkistoiduille Verkkokaupan sivuille, tai milloin muut käyttäjät tai kolmannet Verkkokauppaa käyttävät osapuolet ovat kopioineet tai tallentaneet kyseisen tiedon.


6 Miten säilytämme tietojasi

Verkkokaupan kautta kerättyjä tietojasi voidaan säilyttää ja prosessoida Euroopan Unionissa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, jossa Paulig tai sen palveluntarjoajat ylläpitävät toimintaa.

Tietojesi siirrot Euroopan Unionista tai Euroopan talousalueelta kolmansiin maihin toteutetaan EU:n tietosuojadirektiivin (95/46/EY), soveltuvien lakien ja säännösten, joilla direktiivi on implementoitu ja/tai muiden Euroopan komission kulloinkin hyväksymien mekanismien mukaisesti.

Käytämme kaupallisesti kohtuullisia turvakeinoja pitääksemme Verkkokaupan kautta keräämämme tiedot turvassa ja käytämme kohtuullisia keinoja (kuten yksilöllisen salasanan vaatiminen) varmistaaksemme henkilöllisyytesi ennen päästämistäsi käyttäjätilillesi.


7 Sinun valintasi tiedoistasi

Tilitietosi ja profiili/yksityisyysasetukset:

·Päivitä tilisi koska tahansa kirjautumalla sisään ja vaihtamalla profiilisi asetuksia.

·Asiakassuhteessa oleville yrityksille voimme lähettää sähköpostimarkkinointia ilman erillistä suostumusta. Voit peruuttaa uutiskirjeen koska tahansa uutiskirjeestä löytyvästä linkistä.

Kauanko säilytämme käyttäjäsisältöäsi:

·Käyttäjätilisi päättämisen tai ei-aktiiviseen tilaan laittamisen jälkeen Paulig tai sen palveluntarjoajat voivat säilyttää tietoja (mukaan lukien profiilitietosi) ja käyttäjäsisältöä kaupallisesti kohtuullisen ajan backup-kopioita, arkistointia tai tarkistamistarkoituksia varten siinä laajuudessa kuin soveltuvat lait sallivat.

Oikeutesi ja vaikutusmahdollisuutesi:

Sinulla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely suoramarkkinoinnissa sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiisi.

Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Voit käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen professional.fi@paulig.com.


8 Muutokset Tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä Sivustolla. Suosittelemme, että tutustut Tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.


9 Yhteystiedot

Oy Gustav Paulig Ab / www.pauligprofessional.com

Satamakaari 20, 00980 Helsinki

ALV-numero: FI08325916

sähköposti: professional.fi@paulig.com