1. 1
  2. 2
  3. 3
Set Descending Direction

News

5 tärkeää huomiota espressolaitteen ostajalle

Muistilista espressolaitteen ostajalle

1. Koolla on väliä

Tärkein espressolaitteen volyymiin vaikuttava tekijä on sen gruppojen määrä, ja tätä kautta laitteen koko. Yhteen gruppoon mahtuu yksi kahva jolla voit valmistaa enintään kaksi espressoa samanaikaisesti. Koska espressot valmistetaan aina tilauksesta eikä niitä voi säilyttää, ei laitteen tuntikapasiteetin laskeminen ole erityisen mielekästä eikä tarkoituksenmukaista. Kysyntä voi vaihd [...]

Kahvihetki by Paulig -webinaarit

Kahvihetki by Paulig on lyhyiden webinaarien sarja, jossa taklataan ravintoloitsijan tai kahviloitsijan ongelmia käytännön vinkkien avulla. Webinaarit ovat lyhyitä interaktiivisia kokoontumisia, joissa pyrimme antamaan apua ja inspiraatiota juuri sinulle.

Tervetuloa mukaan – ilmoittaudu kesän webinaareihin alta!

Webinaarit 

11.6 klo 8.30: Kuin [...]

Paulig peruu osallistumisensa Gastro-messuille

Paulig peruu osallistumisensa Gastro-messuille

Haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen etenemistä, minkä vuoksi olemme tänään päättäneet peruuttaa osallistumisemme keskiviikkona 11.3. Helsingin Messukeskuksessa alkaville Gastro-messuille. Pauligin messuosasto (6 H 48) ja Robert Paulig Roasteryn osasto (6 R 25) on jo ehditty rakentaa, mutta osastot ovat koko messujen ajan miehittämättömiä eikä pisteissä ole elintarviketarjoilua.

Pauligilla oli ennalta sovittuna Gastro-messuille pe 13.3. kahvikouluttaja Jori Korhosen ”Kahvi – 2020-luv [...]

Paulig on mukana Gastro 2020 –tapahtumassa Messukeskuksessa 11.-13.3.

Paulig on mukana Gastro 2020 –tapahtumassa Messukeskuksessa 11.-13.3.

Löydät osastoltamme 6h48 laajan valikoiman juoma- ja ruokauutuuksia.

Tällä kertaa pääset maistamaan kevään kaupunkikahviuutuutta, toffeeseen vivahtavaa Café Reykjavikia. Café Reykjavik on saatavilla 1.3. alkaen myös kätevissä 110 g ja 300 g annospusseissa.

Pitkän tarjoilutiskin äärellä voit seurata, kun uusi Executive Chefimme, Petteri Kanerva, kääräisee delikaurasta maistuvat wrapit. Mitä kaikkea uudesta nyhtökauratuotteestamme, delikauras [...]

Kuinka valmistan hyvää kahvia: 7 kultaista sääntöä kahvinvalmistukseen ammattilaisille!

Hyvän suodatinkahvin valmistus vaatii osaamista kahvista, vedestä ja oikeanlaiset kahvilaitteet. Kotona suosittuja kahvinvalmistusvälineitä ovat suodatinkahvinkeitin sekä erilaiset käsinsuodatusmenetelmät, kuten Aeropress ja Hario V60. Ammattilaisille löytyy useita erikokoisia kahvilaitteita ja annospusseja. Kahvin valmistuksessa tärkeintä on oikeat mittasuhteet. 

Tutustu alta Paulig Barista-instituutin seitsemään kultaiseen sääntöön kahvinvalmistukseen:

PUHTAAT LAITTEET: L [...]

Blogi: Suomalaiset kahvinjuojat

Suomalaiset juovat eniten kahvia maailmassa, mutta eroavatko tapamme nauttia "mustaa kultaa" muista maista? Kuluttajien kahvitarpeet ovat muuttuneet viime vuosina yhä enemmän tunnepohjaisiksi järkipohjaisten sijaan ja kahvilta odotetaan paljon. Pauligilla on tunnistettu erilaisia kahvin kuluttajaryhmiä - mikä näistä kahvinjuojista sinä olet? 

Suomalainen kahvikuluttaja
[...]

Tiedote: Muutoksia tuotenumeroissa

Olemme tekemässä muutoksia valikoimastamme löytyviin tuotteisiin 25-26.5.2019 välisenä aikana.

Tämän vuoksi, olemme vaihtamassa vanhat tuotekoodit uusiin. Tuotteet eivät muutu, vain tuotenumero vaihtuu. Muutos ei vaikuta tuotteiden tilattavuuteen. Tuotteet löytyvät valikoimastamme jatkossakin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!

Katso alta tuotteet, joiden tuotenumero tulee muuttumaan:

[...]

Tiedote: Paulig annossokerit muuttuvat Reilun kaupan sokeriksi

Paulig annossokerit muuttuvat Reilu Kauppa -sertifioiduksi sokeriksi ja saavat päivitetyn ulkonäön! 

Annossokerit fairtrade

Uusien sokereiden annoskoko on 3 g (nykyiset 4 g) ja tuotteiden annospakkaus on kompostoituvaa materiaalia. Pienempään annoskokoon on päädytty ruokahävikin minimoimiseksi: emme halua, että käyttökelpoista sokeria päätyy tarpeettoman ison [...]

Blogi: millaisia kahvihetkiä suomalaiset viettävät?

Pauligin Insights manager Rosa Turunen kirjoitti blogin suomalaisten kahvinkulutuksesta. Lue alta, miten suomalaisten kahvitottumukset ovat muuttuneet vuosien varrella ja millaisia kahveja kysytään eniten tänä päivänä!

Suomalaisilla on tänä päivänä laajasti erilaisia kahviin ja muihinkin juomiin liittyviä tarpeita ja toiveita. Tilanne on muuttunut niistä ajoista, jolloin suomalaisilla oli varsin yhtenäinen suodatin- ja pannukahvin juontikulttuuri eikä kuumalle kahville ollut [...]

Vendor Espressoon tarkennetut allergeenitiedot

Hyvä asiakkaamme,

Vendor Espresson (tuotenumero 63524) pakkausmerkinnät päivittyvät sisältämään varoituksen mahdollisista maitojäämistä. Tämä tieto puuttuu pakkausmerkinnöistä tällä hetkellä.

Tuote itsessään ei ole muuttunut. Pakkauksista puuttuva allergeenitieto viittaa siihen, että samalla tehtaalla valmistetaan myös maitopohjaisia tuotteita, joten kontaminaatioriskiä ei voida täysin poissulkea.

Tuotteiden pakkausmerkinnät korjataan välittömästi. Vendor Espressoa tietyi [...]

Tiedote: Arla Café -maito vaihtuu Paulig-kahvimaitoon

Vaihdamme valikoimassamme olevan Arla Café-maidon Paulig-brändättyyn kahvimaitoon.

Suodatinkahvin ja espressopohjaisten juomien kanssa sopiva Paulig Milk for barista use sisältää 2% rasvaa ja se toimii kahvilaitteissamme. Laitteita ei tarvitse säätää uusiksi maidonvaihdon yhteydessä. Paulig kahvimaito on suomalaista laktoositonta maitoa ja tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.

Vanhan ja uuden tuotteen tiedot:

Vanha tuote: 62577 Arla Café-maito laktoositon UHT 12 x 1 [...]

Kahvin ympäristövaikutukset

Tutkimus: Kahvin ilmastovaikutuksesta lähes 30 prosenttia syntyy juoman valmistuksen yhteydessä

Kahvituotannon hiilijalanjäljestä suurin osa muodostuu kahvipapujen viljelystä alkuperämaissa. Toiseksi suurin ilmastovaikutus syntyy kahvin valmistuksen yhteydessä.

Kahvin valmistus

Paulig-kahvien kuljetus, paahto ja pakkaus edustavat kukin kahvin elinkaar [...]

Asiakastiedote: Puhdistusaineemme uudistuvat

Olemme uudistamassa puhdistusainevalikoimaamme. Tulemme siirtymään uuteen valikoimaamme asteittain ja osa uusista tuotteistamme on jo nyt toimituksissa. Uusille puhdistusaineille on tehty asianmukaiset testit teknikoidemme toimesta, varmistaaksemme niiden toimivuuden laitteisiimme. Huomioittehan että osassa tuotteista vaihtuu puhdistusaineen koostumus, käyttötarkoitus on kuitenkin sama ja käyttö on ohjeistettu käyttöohjeessa. Käyttöturvatiedotteet tulevat tuotteiden toimituksen yhteydessä.

[...]

100 % kahvistamme on nyt vastuulliseksi varmennetuista lähteistä

Jokainen kahvipapumme on vastuulliseksi varmennetuista lähteistä.

Paahdamme vuodessa 370 miljardia vastuullista kahvipapua. Jos ne asettaa jonoon, päästään maapallon ympäri 68 kertaa.

Yhtenä ensimmäisistä suurista paahtimoista maailmassa, käytämme vain vastuulliseksi varmennettua kahvia. Vaikka saavutimme suuren tavoitteemme, vastuullisuustyömme jatkuu.

[...]

Tazza kaakao uudistuu!

Paulig Tazza -kaakaojuomatiivisteen sisältämä palmuöljy vaihdettu auringonkukkaöljyyn​.  

Tazza-kaakaojuomatiivisteen reseptiä päivitetty ja käytämme nyt tuotteissamme auringonkukkaöljyä. Lisäksi kaikki Tazza -tuotteet ovat UTZ sertifioituja. Kaikki Tazza-pakkaukset ovat saaneet myös uuden, päivitetyn ulkoasun​. 

Reseptimuutoksen myötä tuotteiden EAN-koodit ja artikkelinumerot vaihtuvat​. Huomioi myös muutokset ainesosalistassa ja ravintosisältötaulukossa​.

62322 T [...]

Paulig Professional -kahvi on jatkossa Paulig Signature!

Parhaimpien kahvisekoitusten luomiseen tarvitaan todella paljon taitoa. Luonnontuotteena – samalla tavalla kuin viinillä – alkuperällä on iso vaikutus kahvin makuun. Vain yhdistelemällä oikeita kahvilajikkeita eri alkuperistä oikeaan aikaan saadaan aikaiseksi kupillinen kahvia, joka on yhtä täydellinen kuin tämä. Virheetön paahto viimeistelee kahvin maun vahvistaen kahville ominaisia vivahteita.

140-vuotisena yrityksenä olemme kasvattaneet kahviosaamistamme jo pitkään ja kaikki tämä osaamine [...]

Paulig Special -tuotesarjan pakkaukset uudistuvat elokuusta alkaen

Erilaisuus ei ole pahasta. Me tiedämme, että makuja on monia ja siksi olemme kehittäneet Paulig Special –kahvit. Special sopii jokaiseen kahvijuomaan ja laitteeseen.

Paulig Special -kahvien ainutlaatuinen maku syntyy kahvilaaduista ympäri maailman ja sen vuoksi Special on yksi meidän kansainvälisimmistä kahveistamme. Sen matala hapokkuus, vahva body ja pehmeys voittavat puolelleen myös kansainväliset vieraasi!

-  tämä kahvijuoma toimii jokaiselle

-  sokerin, maidon tai siirapin ka [...]

Pauligin ja CT-ravintoloiden yhteistyö on jatkunut jo kaksi vuosikymmentä

Tero Sintosen ja Pauligin yhteistyö sai alkunsa 2000-luvun alussa kahvila Fontanassa Turun keskustassa. Yhteistyö on toiminut Sintosen mukaan hienosti. Samaan kahvikumppaniin on päädytty kerta toisensa jälkeen uusia ravintoloita avattaessa. Tero Sintosen ravintolaryhmään kuuluvat Nooan ja Lånan lisäksi Tårget, Piazza, Fontana Café ja di Trevi.

-Laadukkaat tuotteet ja monipuolinen valikoima ovat olleet meille se ykkösjuttu, niin suodatinkahveissa kuin espressokahveissa. Ihmiset matkustava [...]

Kahvitauolla on etunsa

Hektinen työelämän rytmi ei usein jätä tilaa tauoille. Seurauksena keskittymiskyky heikkenee, kyky käsitellä isoja tietomääriä laskee ja uupumuksen tunne lisääntyy.

Hyvä kahvitauko ja puitteet sille:

• parantaa työhyvinvointia palauttamalla päivän rasituksista
• kasvattaa työnteon tehokkuutta
• auttaa luomaan positiivista imagoa myös ulospäin

Lataa tehtäväpaketti tauolle klikkaamalla kuvaa!

Brain beans -tehtävät ja muuta taukopuuhastelua ladattavassa muodossa!

[...]

Kahvihifistelijä työympäristössä: Kahvi on Roni Rajamäelle työ ja harrastus

Helsingin Sanomatalon Fazer Food & Co:n barista Roni Rajamäki haluaa jakaa kahvi-intoaan muillekin.

Vaikka sipoolainen Roni Rajamäki on täyspäiväinen barista, hän käy vapaa-ajallaan jatkuvasti uusissa kahviloissa. Hän on kalibroinut kahvilakokemuksensa: kun tilaa aina saman kahvijuoman, on helpompi arvioida kahvin onnistumista. Mutta toisaalta kahvilakokemus on Rajamäelle muutakin kuin kuppi kuumaa.

“Minulle kahvihetki on nautinto kaikille aisteille. Pienillä yksityiskohdil [...]

Kuuntele Radio Helsingin Kahvin jauhantaa -podcastit!

Paulig Kulman paahtaja Tomi Nieminen ja ruokakulttuurin moniottelija Arda Ylidirmin juttelevat eri henkilöiden kanssa mm. Helsinki Coffee Festivalin kisoista ja pohtivat, mitä on hyvä kahvi. Kahvin jauhantaa jaksoja on tulossa yhteensä 12 ja ja myös Pauligin Paula vierailee ohjelmassa.

”Kahvin Jauhantaa” maanantaisin Radio Helsingillä klo 8.20! Jaksot löytyvät aina myös podcasteina. Ja pavut jauhaa Paulig <3</p>

[...]

Pauligin Flavor wheel helpottaa baristan työtä

Maistamisen opettelemiseen hyvä työkalu on SCAn flavor wheel. 20 vuotta vanha flavor wheel uusittiin vuonna 2016 yhdessä maailman kahvitutkimuskeskus WRC:n kanssa niin, että makuja on tutkittu ihan kemiallisella tasolla.

Pauligilla tehtiin vuonna 2017 karsittu ja suomennettu versio flavor wheelista asiakkaiden käyttöön. makupyörään valittiin yleisimmät kahvista löytyvät maut.

Käytä tätä kun haluat oppia maistamaan ja kuvailemaan kahvia!

Klikkaamalla voit katsoa kuvaa isompana tai tulosta t [...]

Tiedote: Kahvien saatavuustiedoissa virheitä

Tärkeä tiedote Paulig Professional Webshopin asiakkaille:

Verkkokauppamme kahvien saatavuustiedoissa on virheitä. Tilausta tehdessä kahvien saldot näyttävät liian vähän. Tuotteita on saatavilla, mutta tilauksen teko on saattanut estyä kaupassa.

Selvitämme ongelmaa parhaillaan.

Jos sinulla on kiireellinen kahvitilaus, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Uusia laitteita valikoimassamme!

UUSI Paulig Explorers -laitesarja lanseerattiin tammikuussa ja on nyt tilattavissa omalta Paulig yhteyshenkilöltäsi! Paulig Explorers -laitteet Magellan 2 ja Dias sopivat erinomaisesti kaikenkokoisiin toimistoihin sekä myymäläympäristöön. Nämä kahviautomaatit sisältävät kahvinvalmistuksen uusinta teknologiaa, jolla varmistetaan paras lopputulos juomien laadussa ja jatkuvasti tasalaatuinen kahvi. Laitteita voidaan ohjata Vuosaaren huollossamme [...]

UTZ ja Rainforest Alliance yhdistävät voimansa

Uusi organisaatio luo yhteinäisen viljelyä koskevan kestävän kehityksen standardin ja yksinkertaistaa sertifiointiprosessia. Kahvi-, kaakao- ja teeviljelijöille, jotka tällä hetkellä ovat sertifioituja kummassakin järjestelmässä, tämä merkitsee vähemmän monimutkaisuutta ja byrokratiaa. Uuden standardin on tarkoitus valmistua vuonna 2019.

[...]

Näin puhdistat Thermoplan -kahvilaitteesi

Kuinka pesen Thermoplan –kahviautomaattini?

Thermoplan -automaattien pesu on helppo tehdä ja vie aikaa vain muutaman minuutin päivästä. Laitteet, joissa on tuore maito, on puhdistettava päivittäin laadun varmistamiseksi. Puhdistusohjelmaa varten tarvitset puhdistustabletit sekä kahville että maidolle. Näin puhdistat laitteesi:

1. Tyhjennä maitosäiliö ja kahvipuruastia
2. Laita pesutabletit koneeseen, punainen on kahvitabletille ja sininen maitotabletille
3. Käynnistä valiko [...]

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Set Descending Direction