Set Descending Direction

News

100 % kahvistamme on nyt vastuulliseksi varmennetuista lähteistä

Jokainen kahvipapumme on vastuulliseksi varmennetuista lähteistä.

Paahdamme vuodessa 370 miljardia vastuullista kahvipapua. Jos ne asettaa jonoon, päästään maapallon ympäri 68 kertaa.

Yhtenä ensimmäisistä suurista paahtimoista maailmassa, käytämme vain vastuulliseksi varmennettua kahvia. Vaikka saavutimme suuren tavoitteemme, vastuullisuustyömme jatkuu.

[...]

Tazza kaakao uudistuu!

Paulig Tazza -kaakaojuomatiivisteen sisältämä palmuöljy vaihdettu auringonkukkaöljyyn​.  

Tazza-kaakaojuomatiivisteen reseptiä päivitetty ja käytämme nyt tuotteissamme auringonkukkaöljyä. Lisäksi kaikki Tazza -tuotteet ovat UTZ sertifioituja. Kaikki Tazza-pakkaukset ovat saaneet myös uuden, päivitetyn ulkoasun​. 

Reseptimuutoksen myötä tuotteiden EAN-koodit ja artikkelinumerot vaihtuvat​. Huomioi myös muutokset ainesosalistassa ja ravintosisältötaulukossa​.

62322 T [...]

Paulig Professional -kahvi on jatkossa Paulig Signature!

Parhaimpien kahvisekoitusten luomiseen tarvitaan todella paljon taitoa. Luonnontuotteena – samalla tavalla kuin viinillä – alkuperällä on iso vaikutus kahvin makuun. Vain yhdistelemällä oikeita kahvilajikkeita eri alkuperistä oikeaan aikaan saadaan aikaiseksi kupillinen kahvia, joka on yhtä täydellinen kuin tämä. Virheetön paahto viimeistelee kahvin maun vahvistaen kahville ominaisia vivahteita.

140-vuotisena yrityksenä olemme kasvattaneet kahviosaamistamme jo pitkään ja kaikki tämä osaamine [...]

Paulig Special -tuotesarjan pakkaukset uudistuvat elokuusta alkaen

Erilaisuus ei ole pahasta. Me tiedämme, että makuja on monia ja siksi olemme kehittäneet Paulig Special –kahvit. Special sopii jokaiseen kahvijuomaan ja laitteeseen.

Paulig Special -kahvien ainutlaatuinen maku syntyy kahvilaaduista ympäri maailman ja sen vuoksi Special on yksi meidän kansainvälisimmistä kahveistamme. Sen matala hapokkuus, vahva body ja pehmeys voittavat puolelleen myös kansainväliset vieraasi!

-  tämä kahvijuoma toimii jokaiselle

-  sokerin, maidon tai siirapin ka [...]

Pauligin ja CT-ravintoloiden yhteistyö on jatkunut jo kaksi vuosikymmentä

Tero Sintosen ja Pauligin yhteistyö sai alkunsa 2000-luvun alussa kahvila Fontanassa Turun keskustassa. Yhteistyö on toiminut Sintosen mukaan hienosti. Samaan kahvikumppaniin on päädytty kerta toisensa jälkeen uusia ravintoloita avattaessa. Tero Sintosen ravintolaryhmään kuuluvat Nooan ja Lånan lisäksi Tårget, Piazza, Fontana Café ja di Trevi.

-Laadukkaat tuotteet ja monipuolinen valikoima ovat olleet meille se ykkösjuttu, niin suodatinkahveissa kuin espressokahveissa. Ihmiset matkustava [...]

Kahvitauolla on etunsa

Hektinen työelämän rytmi ei usein jätä tilaa tauoille. Seurauksena keskittymiskyky heikkenee, kyky käsitellä isoja tietomääriä laskee ja uupumuksen tunne lisääntyy.

Hyvä kahvitauko ja puitteet sille:

• parantaa työhyvinvointia palauttamalla päivän rasituksista
• kasvattaa työnteon tehokkuutta
• auttaa luomaan positiivista imagoa myös ulospäin

Lataa tehtäväpaketti tauolle klikkaamalla kuvaa!

Brain beans -tehtävät ja muuta taukopuuhastelua ladattavassa muodossa!

[...]

Kahvihifistelijä työympäristössä: Kahvi on Roni Rajamäelle työ ja harrastus

Helsingin Sanomatalon Fazer Food & Co:n barista Roni Rajamäki haluaa jakaa kahvi-intoaan muillekin.

Vaikka sipoolainen Roni Rajamäki on täyspäiväinen barista, hän käy vapaa-ajallaan jatkuvasti uusissa kahviloissa. Hän on kalibroinut kahvilakokemuksensa: kun tilaa aina saman kahvijuoman, on helpompi arvioida kahvin onnistumista. Mutta toisaalta kahvilakokemus on Rajamäelle muutakin kuin kuppi kuumaa.

“Minulle kahvihetki on nautinto kaikille aisteille. Pienillä yksityiskohdil [...]

Kuuntele Radio Helsingin Kahvin jauhantaa -podcastit!

Paulig Kulman paahtaja Tomi Nieminen ja ruokakulttuurin moniottelija Arda Ylidirmin juttelevat eri henkilöiden kanssa mm. Helsinki Coffee Festivalin kisoista ja pohtivat, mitä on hyvä kahvi. Kahvin jauhantaa jaksoja on tulossa yhteensä 12 ja ja myös Pauligin Paula vierailee ohjelmassa.

”Kahvin Jauhantaa” maanantaisin Radio Helsingillä klo 8.20! Jaksot löytyvät aina myös podcasteina. Ja pavut jauhaa Paulig <3</p>

[...]

Pauligin Flavor wheel helpottaa baristan työtä

Maistamisen opettelemiseen hyvä työkalu on SCAn flavor wheel. 20 vuotta vanha flavor wheel uusittiin vuonna 2016 yhdessä maailman kahvitutkimuskeskus WRC:n kanssa niin, että makuja on tutkittu ihan kemiallisella tasolla.

Pauligilla tehtiin vuonna 2017 karsittu ja suomennettu versio flavor wheelista asiakkaiden käyttöön. makupyörään valittiin yleisimmät kahvista löytyvät maut.

Käytä tätä kun haluat oppia maistamaan ja kuvailemaan kahvia!

Klikkaamalla voit katsoa kuvaa isompana tai tulosta t [...]

Tiedote: Kahvien saatavuustiedoissa virheitä

Tärkeä tiedote Paulig Professional Webshopin asiakkaille:

Verkkokauppamme kahvien saatavuustiedoissa on virheitä. Tilausta tehdessä kahvien saldot näyttävät liian vähän. Tuotteita on saatavilla, mutta tilauksen teko on saattanut estyä kaupassa.

Selvitämme ongelmaa parhaillaan.

Jos sinulla on kiireellinen kahvitilaus, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Uusia laitteita valikoimassamme!

UUSI Paulig Explorers -laitesarja lanseerattiin tammikuussa ja on nyt tilattavissa omalta Paulig yhteyshenkilöltäsi! Paulig Explorers -laitteet Magellan 2 ja Dias sopivat erinomaisesti kaikenkokoisiin toimistoihin sekä myymäläympäristöön. Nämä kahviautomaatit sisältävät kahvinvalmistuksen uusinta teknologiaa, jolla varmistetaan paras lopputulos juomien laadussa ja jatkuvasti tasalaatuinen kahvi. Laitteita voidaan ohjata Vuosaaren huollossamme [...]

UTZ ja Rainforest Alliance yhdistävät voimansa

Uusi organisaatio luo yhteinäisen viljelyä koskevan kestävän kehityksen standardin ja yksinkertaistaa sertifiointiprosessia. Kahvi-, kaakao- ja teeviljelijöille, jotka tällä hetkellä ovat sertifioituja kummassakin järjestelmässä, tämä merkitsee vähemmän monimutkaisuutta ja byrokratiaa. Uuden standardin on tarkoitus valmistua vuonna 2019.

[...]

Tiedote: Arlan tuotteissa toimitusvaikeuksia

Toimittajallamme Arlalla on ollut vakavia ongelmia UHT-tuotannossaan. Näiden tuotanto-ongelmien vuoksi he eivät ole pystyneet valmistamaan kysyntää vastaavaa määrää UHT-tuotteita. Ongelmista johtuen jotkin toimituksistamme ovat olleet vajaita. Samasta syystä ajoittaisia puutteita saattaa esiintyä vielä muutaman viikon ajan.

Tuotteet, joita asia koskee:

- Arla Vähälaktoosinen Kevytmaito Suomi 1 L UHT

- Arla Cafe maito laktoositon 1 L UHT

Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme saamaan toimituk [...]

Näin puhdistat Thermoplan -kahvilaitteesi

Kuinka pesen Thermoplan –kahviautomaattini?

Thermoplan -automaattien pesu on helppo tehdä ja vie aikaa vain muutaman minuutin päivästä. Laitteet, joissa on tuore maito, on puhdistettava päivittäin laadun varmistamiseksi. Puhdistusohjelmaa varten tarvitset puhdistustabletit sekä kahville että maidolle. Näin puhdistat laitteesi:

1. Tyhjennä maitosäiliö ja kahvipuruastia
2. Laita pesutabletit koneeseen, punainen on kahvitabletille ja sininen maitotabletille
3. Käynnistä valiko [...]

Kuluttajapalvelun kuukauden kysymys - osaisitko vastata?

Kuluttajapalveluun tulee välillä melko kiperiäkin kysymyksiä kuluttajiltamme. Tähän uuden Presidentti Special Blend -vuosikertakahvin vastuullisuutta koskevaan kysymykseen vastaaminen edellyttikin tarkkaa taustatyötä, jotta kuluttajalle pysyttiin antamaan mahdollisimman kattava vastaus. Olisitko osannut vastata?

Kuukauden kysymys:

Kahviostoksilla huomasin uutuustuotteenne, Sumatra-kahvin. Kyseisessä kahvipaketissa ei kuitenkaan ollut ympäristösertifikaattia, joten huolestuin h [...]

Asiakastiedote: Just T -teet

Raaka-aineen saatavuuden heikentymisen vuoksi tuote 62557 Just t Organic Herbal Tea Ginger Lemon Double chamber bag on poikki, emmekä pysty toistaiseksi toimittamaan tuotetta.

Tuotteeseen tarvittavan luomuraaka-aineen satokausi on ollut huono epätavallisten sääolosuhteiden takia.
Alustavien arvioiden mukaan tuotteen toimitukset saataisiin jälleen käyntiin kesäkuussa, mutta toimittajamme tekee kaikkensa löytääkseen ratkaisun asiaan nopeammin.

Tuotenumero: 62557

Tuotenimi: JUST T Organic Her [...]

Asiakastiedote: Just T -teet

Hyvä asiakkaamme,

Toimittajamme tuotannon haasteista johtuen osa Just t – tuotteistamme on poikki, emmekä pysty toistaiseksi toimittamaan seuraavia tuotteita:

62536 JUST T Organic Green Tea Classic Double Chamber bag 6x25kpl
Tuotetta pystytään toimittamaan jälleen normaalisti 8.3.

62552 JUST T Organic Herbal Tea Ginger Lemon Teapot bag 4x10kpl
Tuotetta pystytään toimittamaan jälleen normaalisti 8.3.

62557 JUST T Organic Herbal Tea Ginger Lemon Double Chamber Bag 6x25kpl
Tuotetta pysty [...]

Paulig mukana Work goes Happy -tapahtumassa 9.3!

Olemme mukana vuoden vaikuttavimmassa työhyvinvointitapahtumassa, Work Goes Happy’ssä 9.3. Helsingin Wanhassa Satamassa. Tapahtumalavalle nousee huippuasiantuntijoita työhyvinvoinnin eri osa-alueilta.

Kahvitauko on keskeinen osa suomalaista työhyvinvointia. Tervetuloa osastollemme B3/B4 tutustumaan laiteuutuuksiimme ja keskustelemaan teille sopivimmasta kahviratkaisusta. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Tutustu esiintyjiin ja tapahtuman ohjelmaan ja rekisteröidy [...]

Paulig ja Finnkino tarjoavat uusia kahvielämyksiä elokuvan ystäville

Paulig ja Finnkino lisäävät yhteistyössä elokuvateattereiden elämyksellisyyttä tuomalla Pauligin kahvipisteet Finnkinon elokuvateattereihin. Uudenlainen konsepti mahdollistaa laadukkaan kahvihetken elokuvissakäynnin yhteydessä.

 Finnkino kahvi

 Paulig on Finnkinon pääyhteistyökumppani kahvituotteissa vuoden 2017 alusta alkaen. Finnkinon elokuvateattereihin avat [...]

PRO 2017 juhlistaa horeca-alan ammattilaisia

PRO2017 –kilpailun finalistit on julkistettu! PRO-palkintojen tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille toimijoille 14 eri sarjassa. Pro 2017:ssa juhlistetaan alan huippuosaamista ja kohotetaan koko alan arvostusta. Kilpailu huipentuu Helsingin Wanhassa Satamassa 26.1.2017 pidettävään gaalaan, jossa alan parhaat saavat palkintonsa.

Pro 2017

Paulig toimii yhteistyökumppanina Ravint [...]

Barista-lehti vei voiton Eddie & Ozzie -kilpailussa New Yorkissa!

Paulig Barista Instituutin Barista-lehden uudistus oli ehdokkaana asiakas- ja aikakauslehtien kilpailu Folion Eddie & Ozzie Awardsissa. Lehden visuaalinen ilme oli tuomariston mieleen, sillä Barista nappasi voiton omassa kategoriassaan 31. lokakuuta New Yorkissa!

Barista 2/16

Muun muassa Markkinointi & Mainonta noteerasi voiton kilpailun muiden suomalaismenestyjien ohella.

[...]

Aamukahvitutkimus

Aamukahvitutkimus: 70 % suomalaisista juo aamukahvia – ilman kahvia on vaikea saada päivä käyntiin

 Aamukahvitutkimus

Kahvinjuojille erityisesti aamukahvi on tärkeä, ja siihen liittyy voimakkaita tunteita. Jos aamukahvi jää saamatta, on olotila väsynyt tai vihainen. Suomalaiset ovatkin valmiita l [...]

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme!

Olemme raikastaneet Paulig-brändin ilmeen tänä vuonna ja nyt myös Paulig Professionalin kotisivut ovat saaneet uudet raikkaat värit ja ilmeen käyttöönsä. Emme tehneet muutoksia sivujemme toiminnallisuuteen eli tuotteet ja muut sisällöt ovat siellä missä ennenkin!

UUTTA verkkokauppamme asiakkaille!

Kirjautumalla sisään pääset tarkastelemaan asiakastietojasi. Tutustu uudistuneeseen valikkoon vasemmassa laidassa, sieltä [...]

Verkkokauppa suljettuna ke 2.11. klo 8-12.

Kahvitauon paikka!

Verkkokauppamme uudistuu! Huoltotöiden vuoksi sivumme ovat suljettuna keskiviikkona 2.11. noin klo 8-12. Avaamme jälleen mahdollisimman pian. Pahoittelemme huollosta aiheutuvaa vaivaa.

 

Huoltokatko

Set Descending Direction