Paulig on mukana Gastro 2020 –tapahtumassa Messukeskuksessa 11.-13.3.

Löydät osastoltamme 6h48 laajan valikoiman juoma- ja ruokauutuuksia.

Tällä kertaa pääset maistamaan kevään kaupunkikahviuutuutta, toffeeseen vivahtavaa Café Reykjavikia. Café Reykjavik on saatavilla 1.3. alkaen myös kätevissä 110 g ja 300 g annospusseissa.

Pitkän tarjoilutiskin äärellä voit seurata, kun uusi Executive Chefimme, Petteri Kanerva, kääräisee delikaurasta maistuvat wrapit. Mitä kaikkea uudesta nyhtökauratuotteestamme, delikaurasta, ja Santa Maria texmex -tuotteista voikaan tehdä? Näitä lisäideoita vitriinimyyntiin jaamme mielellämme!

Kylmien juomien paras sesonki on jo ihan ovella. Paulig Barista Instituutin kouluttajat esittelevät messuilla drinkkivinkkejä valmiista Cold Brew -kahvitiivisteestä ja pääset yhdellä kertaa tutustumaan kaikkiin kylmiin juomauutuuksiimme: kylmät kaupunkikahvijuomat, uusi mustan toffeen makuinen Frezzan kausimaku Wild Child sekä kupliva Cold Brew Sparkling White Tea Magnolia ovat loistavia take away -tuotteita ja helppoja paketoida komboiksi muiden tuotteiden kanssa.

Etsitkö suuren kapasiteetin suodatinkahvilaitetta? Esittelemme osastolla uuden Melitta XT8-F  -kahvilaitteen, joka soveltuu erinomaisesti mm. ravintoloihin, kahviloihin, liikenneasemille, hotelleihin ja tapahtumaympäristöihin. Kahvilaite on suuresta kapasiteetistaan huolimatta kompakti, vain 35cm leveä, joten se sujahtaa vaivatta kahvilalinjastoon.

 

Tervetuloa inspiroitumaan! Rekisteröidy tapahtumaan veloituksetta klikkaamalla linkkiä https://gastro.messukeskus.com/info/#rekisteroidy